top of page

Theophiel "Antoine" WittoekHeer, Open Uw armen, open Uw hart, hij hoort bij U. De dood is geen duisternis, het is een lamp die wordt gedoofd als de dag opkomt. Bossuet

Omgeven door onze liefde is van ons heengegaan

DE HEER

Theophiel "Antoine" Wittoek

zoon van Cyriel en Maria Wittoek - Lippens​

Hij werd geboren te Ertvelde op 17 juli 1936 en is er overleden in het WZC Ten Oudenvoorde op 20 februari 2018, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Ertvelde op DINSDAG 27 februari 2018 om 11.00 uur gevolgd door de crematie en de asverstrooiing op de begraafplaats Engelenhof.

Gelegenheid tot condoleren na de plechtigheid.

Op zaterdag 17 maart om 17.00 uur wordt in de parochiekerk van Ertvelde, ter nagedachtenis van de overledene en zijn familie, de eucharistie gevierd.

zijn broers, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten: Willy (†) en Godelieve (†) Van der Sluys - Wittoek, kinderen en kleinkinderen Arsène (†) en Francine Wittoek - Debersaques, kinderen en kleinkinderen Maurice (†) en Christine Wittoek - Willems, kinderen en kleinkinderen Juliaan en Antoinette (†) Wittoek - Bral, kinderen en kleinkinderen Daniël en Monique Wittoek - Desomville, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind  Eric en Agnes Willems - Wittoek, kinderen en kleinkinderen Gabriël en Cecile (†) Lagaeysse - Wittoek, kinderen en kleinkinderen Roland en Rita De Wilde - Wittoek, kinderen en kleinkinderen

zijn petekinderen: Steven De Wilde en Benedikte Wittoek.

De families WITTOEK en LIPPENS.

Met dank aan zijn huisarts Dr. Billiet en aan het voltallig personeel en de vrijwilligers van WZC Ten Oudenvoorde.

U kan Antoine een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur.

bottom of page