top of page

Roger BouchierZou het niet veel menselijker zijn voor een poosje te sterven, zo af en toe, en dan opnieuw beginnen en alles nieuw vinden.

Dankbaar om de vriendschap en de levensmoed die we van hem mochten ontvangen nemen wij afscheid van

DE HEER

Roger Raymond Delphine Bouchier

echtgenoot van Marie Louise De Schepper sedert 28 december 1964

Geboren te Assenede op 20 juli 1932, als zoon van Leopold (†) en Clara (†) Bouchier - Roegiers en overleden in AZ Alma te Eeklo op 13 maart 2018 in een mooie en innige verbondenheid met Marie Louise, Stefaan en Claudine, begeleid op weg naar zijn laatste reis.

Wij nodigen u uit om samen afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op DINSDAG 20 maart 2018 om 10 uur. We leggen Roger te rusten in de nabijheid van zijn ouders op de gemeentelijke begraafplaats.

Uw deelname aan de offerande geldt als rouwdeelneming.

Op zondag 15 april om 10.30 uur wordt in de St.-Petrus en St.-Martinuskerk te Assenede, ter nagedachtenis van de overledene en zijn familie, de eucharistie gevierd.

gehuwd met Marie Louise De Schepper dochter van Leopold (†) en Augusta (†) De Schepper - Willems

papa en schoonpa van Stefaan en Claudine Bouchier - Van Hoecke

pépé Roger voor Marlies Bouchier en Kaat Verschueren Mattias Bouchier en Elke Seys

broer en schoonbroer van François (†) en Denise (†) Vermandel - Bouchier nonkel van Pierre (†) Boudart en Véronique Vermandel, kinderen en kleinkinderen

schoonbroer en nonkel van Jozef (†) en Mariette De Schepper - Verbeke, kinderen en kleinkinderen Christiaan (†) en Leona Pauwels - De Schepper, kinderen en kleinkinderen Agnes De Schepper, kinderen en kleinkinderen Lionel en Ria De Schepper - Dewilde, kinderen en kleinkinderen Boudewijn en Francine De Schepper - De Wispelaere, kinderen en kleinkinderen Willy en Imelda Dhooge - De Schepper, kinderen en kleinkinderen Guido en Marileen De Schepper - Hoornaert, kinderen en kleinkinderen

De families Bouchier, De Schepper, Roegiers en Willems delen mee in hun verdriet.

Dank aan de verpleegkundigen van het Wit-Gele Kruis, aan gezinshulp, aan directie

en personeel van het WZC Sint-Jozef te Assenede, aan zijn huisartsen en aan dokters

en verpleegkundig personeel van het AZ Alma te Eeklo.

U kan Roger een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

CONDOLEREN

#Assenede

bottom of page