top of page

Simonne CornelisAan allen bij wie ik vriendschap heb mogen ervaren laat mij voortleven in uw herinnering.

Bedroefd om de leegte die zij achterlaat nemen wij afscheid van

MEVROUW

Simonne Cornelis

weduwe van de heer Albert De Vylder

Zij werd geboren in Assenede op 14 november 1926 en is overleden in het AZ Sint-Jan in Brugge op 31 maart 2018, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op VRIJDAG 6 april 2018 om 10.00 uur tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede gevolgd door de bijzetting in het familiegraf op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst in de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.40 uur.

Op donderdag 10 mei om 10.30 uur wordt in de St.-Petrus en St.-Martinuskerk te Assenede, ter nagedachtenis van de overledene en haar familie, de eucharistie gevierd.

Dit melden u met droefheid:

haar kinderen en kleinkinderen Jan en Martine DE VYLDER - BERT Gilles DE VYLDER Cedric DE VYLDER Luc (†) en Regine DE VYLDER - VAN LOO Margot DE VYLDER Lucas DE VYLDER Sebastiaan DE VYLDER

haar zus, neven en nichten August (†) en Madeleine (†) VAN LAERE - CORNELIS, kinderen en kleinkinderen Ferdinand (†) en Margriet (†) WILLAERT - CORNELIS, kinderen en kleinkinderen Willy (†) en Cecile DE PAUW - CORNELIS, kinderen en kleinkinderen Robert (†) en Mariette (†) DE VYLDER - TEMMERMAN

de families CORNELIS, DE VYLDER, COCQUYT en VAN GUYT.

bottom of page