top of page

Julien DhaezeHet hart van een vader is meer waard dan schatten, nu dit hart stilgevallen is, beseffen wij pas best wat hij voor ons heeft gedaan en betekend.

Omringd door de beste zorgen van zijn dierbaren is zacht van ons weggegleden

DE HEER

Julien Dhaeze

weduwnaar van mevrouw Georgette Geirnaert

Hij werd geboren te Assenede op 3 september 1928 en is er overleden in het WZC Sint-Jozef op 28 maart 2018, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Ertvelde op DINSDAG 3 april 2018 om 11.30 uur, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats Engelenhof.

Samenkomst en begroeting in de kerk vanaf 11.10 uur.

Dit melden u met droefheid:

zijn kinderen, klein - en achterkleinkinderen Freddy en Francine (†) DHAEZE - VEREECKE Dirk DHAEZE (†) Cindy en Dany DHAEZE - DE WILDE en kinderen Jurgen en Vanessa DHAEZE - RAMONT en zoon Daniël en Christine DHAEZE - MARES Thibaut DHAEZE Patrick en Carine DHAEZE - SCHEIR Jens DHAEZE en Jessica Emily DHAEZE Maritte DHAEZE

zijn schoonzussen, neven en nichten

de families DHAEZE, GEIRNAERT, BRUGGEMAN en WEST.

Dank aan zijn huisarts Dr. Cammaert, aan het voltallig personeel en de vrijwilligers van het WZC Sint-Jozef en aan het personeel van het dialysecentrum AZ Sint-Lucas.

bottom of page