top of page

Liliane GeirnaertStil en eenvoudig ben je weggegaan. Stil en eenvoudig zul je in onze harten blijven voortbestaan.

Omringd door de beste zorgen van haar dierbaren is zacht van ons weggegleden

MEVROUW

Liliane Geirnaert

weduwe van de heer Daniël Haeck

Zij werd geboren te Boekhoute op 7 december 1933 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 2 april 2018, gesterkt door het Ziekensacrament.

Oud-Bestuurslid van OKRA.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op ZATERDAG 7 april 2018 om 9.30 uur tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Boekhoute gevolgd door de crematie te Lochristi en neerzetting in het urnenveld op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk om 9.20 uur. Na de dienst is er in de kerk gelegenheid tot condoleren.

Dit melden u met droefheid:

haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen Donald en Patricia Haeck - Helsens Marieke Haeck en Benoit Jugan, Stella Karel Haeck en Kimberly Haertjens Willem Haeck Michiel Haeck Werner en Annemie Haeck - Mees Kristof Haeck en Tessa Rijk Ruben Haeck en Saartje Clincke haar broer, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten de families Geirnaert, Haeck, Rammeloo en Van Speybroeck.

Met dank aan zusters en personeel van het WZC Sint-Jozef te Assenede voor de goede zorgen. U kan Liliane een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur.

bottom of page