top of page

Firmin Van Hecke’n Dag zonder jou is een tuin zonder bloemen. ’n Dag zonder jou kun je geen dag meer noemen. ’n Dag zonder jou is een dag zonder licht en daarom is zo’n dag geen gezicht. Toon Hermans

Een minzaam man en goede vader, aan wie we allen erg gehecht waren, heeft ons verlaten. Daarom melden wij u met veel pijn het overlijden van

DE HEER

Firmin Van Hecke

Hij werd geboren te Oosteeklo op 11 april 1952 en is plots thuis te Assenede overleden op 10 april 2018.

Wij nodigen u uit om samen afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op DINSDAG 17 april 2018 om 10 uur. De crematie te Lochristi en de bijzetting in de urnenkelder op de begraafplaats van Oosteeklo volgen in familiekring. Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.40 uur.

Dit melden u:

zijn kinderen en kleinkinderen Ellen en Michel VAN HECKE - PLASSCHAERT Els en Lorenzo VAN HECKE - DE COSTER Elisa, Jason, Laura en Matteo Evy en Timmy VAN HECKE - BAUWENS Audrey, Lucas, Joney en  Evelyn en Tommy VAN HECKE - TEMMERMAN Mauro, Maité, Maxim en Manon

zijn broers, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten Wilfried en Annie VERSMESSE - VAN HECKE, kinderen en kleinkinderen André en Rita VAN DE VOORDE - VAN HECKE, kinderen en kleinkinderen Arsene en Rosette VAN HECKE - NEYT en kind Etienne en Nadine VAN HECKE - BOBELIJN, kinderen en kleinkinderen Rudi (†) en Ria VAN DAELE - VAN HECKE, kinderen en kleinkinderen Hubert en Vera DE MITS - VAN HECKE en kinderen Mia VAN HECKE, kind en kleinkind Martin en Martine VAN HECKE - MARTENS, kinderen en kleinkind Elien en Lieva VAN HECKE - VAN COILLIE, kinderen en kleinkinderen Gillain en Marianne VAN HECKE - BRUGGEMAN, kinderen en kleinkind Lucien en Ria VAN HECKE - PAUWELS en kinderen

de moeder van zijn kinderen Anita DE MAESSCHALCK

U kan Firmin een laatste groet brengen in funerarium Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, maandag van 17.00 tot 18.00 uur.

bottom of page