top of page

Zuster GerdaGod de Vader wacht op U en met open armen ontvangt Hij U.

Wij nemen gelovig afscheid van

Zuster Gerda

Gerardine Maeyens dochter van wijlen Raymond en Cecile Maeyens - Dossche

Zij werd geboren te Waterland-Oudeman op 3 januari 1939. Zij begon haar religieus leven bij de Zusters Kindsheid Jesu te Gent op 8 september 1963 en zij sprak haar geloften uit op 23 augustus 1969.

Gesterkt door het Ziekensacrament is ze plots overleden in het WZC Sint-Jozef te Assenede op 23 juli 2018, omringd door haar medezusters.

De plechtige uitvaartliturgie, waartoe wij u vriendelijk uitnodigen zal plaatshebben op ZATERDAG 28 juli 2018 om 10.00 uur in de parochiekerk van Assenede gevolgd door de bijzetting op het zusterpark van de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.30 uur.

Dit melden u met droefheid en dankbaar om alles wat zij voor ons is geweest:

De Algemene Overste van de Zusters Kindsheid Jesu De zustergemeenschap van Assenede Directie en personeel van WZC Sint-Jozef te Assenede

Aimé en Marie-Claire Maeyens - Heyde en kinderen Aimé (†) en Raymonda (†) Turpijn - Maeyens, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Carlos en Thilda Maeyens - de Maat, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Emiel (†) en Olga Maeyens - Mattheeuws en dochter Leon (†) en Mariette Verwee - Maeyens, kinderen en kleinkinderen Amand en Irene Maeyens - Goethals, kind en kleinkinderen Luc en Odette Maeyens - De Muynck, kinderen en kleinkinderen haar broers, zus, schoonzussen, neven en nichten

de families MAEYENS en DOSSCHE.

Dank aan de personeelsleden van WZC Sint-Jozef.

bottom of page