top of page

Marguerite CornelisIk heb lang en gelukkig geleefd, niets gevraagd en veel gekregen en van alle goede dingen voldaan ben ik zachtjes heengegaan.

MEVROUW

Marguerite Cornelis

echtgenote van de heer

Oscar Bernaert

Zij werd geboren te Assenede op 7 november 1930 en is overleden te Gent in het AZ Sint-Lucas op 27 oktober 2018.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op ZATERDAG 3 november 2018 om 11.00 uur gevolgd door de bijzetting in het familiegraf op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.30 uur.

Op zondag 16 december om 10.30 uur wordt in de Sint-Petrus en Sint-Martinuskerk van Assenede voor Magriet en haar familie de eucharistie gevierd.

echtgenote van

Oscar Bernaert

ma, meme en oma van

Nadine Bernaert en Luc (†) Van Cleemputte Marion & Rudy Ellen met Felien Pieter Bernaert en Josiane Küntziger Frédéric & Jessica Caroline & Thomas met Emma Stani Bernaert en Martine Vermeersch Nele & Danny Els & Siegfried met Manu Jan Bernaert en Anne-Marie Verstraten Renée & Maikel Carmen & Boyan Katrien Bernaert Kim & Kim met Ferre Geert Bernaert en Carine Van Hecke Annemie & Wannes Peter & Stephy met Hanne Maria Bernaert en Dirk De Vuyst Jens & Cynthia met Marthe en Marlies Niels & Lieselotte met Maurane en Massimo Christine Bernaert en Werner (†) Buysse Eron Lana & Wout Lieve Bernaert en Dirk Van der Zalm Julie & Zjef Eline Arnaud Engelbert Bernaert en Sylvie De Letter Mette-Marit Bernadette Bernaert en Koen Van de Veire Arthur

De families Cornelis, Bernaert, Acke en Van Loo delen mee in hun verdriet.

bottom of page