top of page

Alma Van WanseeleZij heeft haar strijd gestreden. De wereld werd steeds kleiner om haar heen. Hoe ze in stilte heeft gestreden, weet niemand... zij alleen.

Wij melden u het overlijden van

MEVROUW

Alma Van Wanseele

echtgenote van de heer Maurice De Vuys​t

Zij werd geboren te Aalter op 1 september 1924 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 4 december 2018, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op DINSDAG 11 december 2018 om 10.00 uur, gevolgd door de teraardebestelling op de begraafplaats van Assenede. Samenkomst in de kerk vanaf 9.50 uur.

Er is gelegenheid tot condoleren na de plechtigheid.

Op zondag 20 januari 2019 om 10.30 uur wordt in dezelfde kerk ter intentie van de overledene en haar familie de eucharistie gevierd.

Dit melden u diepbedroefd:

haar echtgenoot Maurice De Vuyst

haar kinderen Eric en Chris De Vuyst - De Muer Walter en Monique Rombout - De Vuyst Marc en Nicole Claes - De Vuyst Patrick De Vuyst en Katrien

haar kleinkinderen en achterkleinkinderen

haar schoonzus en schoonbroer Remi (†) en Anna (†) VAN KERCKVOORDE - VAN WANSEELE Marcel (†) en Marie-Thérèse VAN WANSEELE - DE SMET Medard en Paula (†) DE VUYST - DE WULF

haar neven en nichten

de families VAN WANSEELE, DE VUYST, VAN DE WALLE en DE DECKER.

Dank aan haar huisartsen Luc en Maarten Cuelenaere en het voltallig personeel van de afdeling Krekenland,

die haar met liefde en zorg hebben omringd.

bottom of page