top of page

Christiaan DierickxOmgeven door onze liefde is van ons heengegaan

DE HEER

Christiaan Dierickx

echtgenoot van mevrouw Godelieve Moens

Hij werd geboren te Assenede op 6 mei 1948 en is overleden te Zelzate in het Sint-Jan-Baptist ziekenhuis op 15 december 2018.

Wij nodigen u uit om samen afscheid te nemen rond de urne van Christiaan tijdens de plechtigheid in de aula van het crematorium Westlede op ZATERDAG 22 december 2018 om 13.00 uur.

Samenkomst in de inkomhal, Smalle Heerweg 60 te Lochristi, om 12.45 uur.

Na de plechtigheid volgt de neerzetting van de urne in de urnenkelder op de begraafplaats van Assenede in intieme kring.

Hij is voor altijd

de echtgenoot van Godelieve Moens

de papa en opa van Els en Lieven DIERICKX - BLANCKE Stef, Nora, Lies, Kaat Sofie en Bert DIERICKX - VAN HERCK Kobe, Janne, Mila

de broer, schoonbroer en nonkel van Robert en Annita DIERICKX - DE SMET, kinderen en kleinkinderen Lutgart en Laurent DIERICKX - DE MANGELAERE, kinderen en kleinkinderen Marina en Marc MOENS - DE WITTE, kinderen en kleinkinderen Louis en Antoinette MOENS - DE LETTER, kinderen en kleinkinderen Antoine en Marleen MOENS - BOLLENS, kinderen en kleinkinderen Martine en Willy MOENS - DE SCHEEMAEKER en kinderen

Delen mee in dit verdriet: de families DIERICKX, MOENS, VAN DE VELDE en VERNAEVE.

Dank aan het voltallig personeel van het ziekenhuis Sint-Jan-Baptist, afdeling Hemera.

U kan Christiaan een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Liever geen bloemen, maar een bijdrage aan “Expertisecentrum Dementie Vlaanderen” op rekeningnummer BE13 7350 1899 7739 met mededeling: Ter nagedachtenis Christiaan Dierickx.

bottom of page