top of page

Oscar BernaertEen minzaam man en goede pa, aan wie wij allemaal erg gehecht waren, die met liefde voor ons heeft geleefd laten wij nu in liefde en dankbaarheid naar ons ma gaan.

DE HEER

Oscar Bernaert

Hij werd geboren te Assenede op 21 juni 1928 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 26 december 2018, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op donderdag 3 januari 2019 om 11.00 uur gevolgd door de bijzetting in het familiegraf op de

gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.30 uur.

Op zondag 17 februari om 10.30 uur wordt in de Sint-Petrus en Sint-Martinuskerk van Assenede voor Oscar en zijn familie de eucharistie gevierd.

pa, pepe en opa van

Nadine Bernaert en Luc (†) Van Cleemputte Marion & Rudy Ellen met Felien Pieter Bernaert en Josiane Küntziger Frédéric & Jessica Caroline & Thomas met Emma Stani Bernaert en Martine Vermeersch Nele & Danny Els & Siegfried met Manu Jan Bernaert en Anne-Marie Verstraten Renée & Maikel Carmen & Boyan Katrien Bernaert Kim & Kim met Ferre Geert Bernaert en Carine Van Hecke Annemie & Wannes Peter & Stephy met Hanne Maria Bernaert en Dirk De Vuyst Jens & Cynthia met Marthe en Marlies Niels & Lieselotte met Maurane en Massimo Christine Bernaert en Werner (†) Buysse Eron Lana & Wout Lieve Bernaert en Dirk Van der Zalm Julie & Zjef Eline Arnaud Engelbert Bernaert en Sylvie De Letter Mette-Marit Bernadette Bernaert en Koen Van de Veire Arthur

De families Bernaert, Cornelis, Van Loo en Acke delen mee in hun verdriet.

bottom of page