top of page

Marguerite Cornelis & Oscar BernaertMEVROUW

Marguerite Cornelis

echtgenote van de heer

Oscar Bernaert

Zij werd geboren te Assenede op 7 november 1930 en is overleden te Gent in het AZ Sint-Lucas op 27 oktober 2018.

DE HEER

Oscar Bernaert

weduwnaar van mevrouw Marguerite Cornelis

Hij werd geboren te Assenede op 21 juni 1928 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 26 december 2018, gesterkt door het Ziekensacrament.

hun kinderen, klein - en achterkleinkinderen

Nadine Bernaert en Luc (†) Van Cleemputte Marion & Rudy Ellen met Felien Pieter Bernaert en Josiane Küntziger Frédéric & Jessica Caroline & Thomas met Emma Stani Bernaert en Martine Vermeersch Nele & Danny Els & Siegfried met Manu Jan Bernaert en Anne-Marie Verstraten Renée & Maikel Carmen & Boyan Katrien Bernaert Kim & Kim met Ferre Geert Bernaert en Carine Van Hecke Annemie & Wannes Peter & Stephy met Hanne Maria Bernaert en Dirk De Vuyst Jens & Cynthia met Marthe en Marlies Niels & Lieselotte met Maurane en Massimo Christine Bernaert en Werner (†) Buysse Eron Lana & Wout Lieve Bernaert en Dirk Van der Zalm Julie & Zjef Eline Arnaud Engelbert Bernaert en Sylvie De Letter Mette-Marit Bernadette Bernaert en Koen Van de Veire Arthur

De families Cornelis, Bernaert, Acke en Van Loo delen mee in hun verdriet.

bottom of page