top of page

Elisabeth ClaeysHoe broos het is, ons leven wij weten ‘t niet. Hoe plots kan ‘t wijsje breken van ‘t mensenlied. Slechts God kan ‘t einde weten geen mens die ‘t ziet..

Na een leven van toewijding en zorg voor allen die haar lief waren is zacht ingeslapen

MEVROUW Elisabeth Claeys

weduwe van de heer René Van Holle († 1992)

Zij werd geboren te Lembeke op 6 april 1930 en is overleden te Gent in het AZ Sint-Lucas op 30 maart 2019, omringd door haar kinderen en gesterkt door het Ziekensacrament.

Lid van OKRA.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op VRIJDAG 5 april 2019 om 11.00 uur tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede gevolgd door de bijzetting in de grafkelder op de gemeentelijke begraafplaats.

Op de begraafplaats is er gelegenheid tot condoleren.

Op donderdag 30 mei om 10.30 uur wordt in de Sint-Petrus en Sint-Martinuskerk te Assenede, ter intentie van de overledene en haar familie, de eucharistie gevierd.

U kan Liesbeth een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, woensdag van 14.00 tot 15.00 uur.

Haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen: Paul en Myriam Van Holle - Cornelis Bart en Debbie Van Holle - Van de Wiele, Emiel en Leon Stijn en Lieze Van Holle - Platteeuw, Claus en Juliaan Eric en Greta Van Huffel - Van Holle Andy en Ellen Vereecken - Van Huffel, Ferre en Sien Tini Van Huffel Michaël en Eline Verstraete - Van Huffel, Sem en Lou Marc en Marie-Anne Van Holle - De Smet Jens Van Holle Sven Van Holle Yannick Van Holle Luc en Claudine Van Holle - Scheir Jonas en Vicky Van Holle - De Sy, Victor Frederik en Marlies Sierens - Van Holle, Kobe en Seppe Jan en Marleen Van Holle - Vanden Bossche Emmy Kevin Dirk en Martine Van Holle - De Muyt Thomas en Ellen Van Holle - Van Heirzeele Tom en Pieternel Van Holle - De Cuyper, Frank en Martine Van Holle - Goethals Sofie Van Holle Lien Van Holle Ronny en Ria De Beule - Van Holle Frederiek en Sharon De Beule - Saey, Xem Kenny en Evelien Crul - De Beule, Dean

Haar broer, zus, schoonzussen, neven en nichten: Hilaire (†) en Godelieve Claeys - Landuyt, kinderen, klein- en achterkleinkinderen André (†) en Denise Van De Voorde - Claeys en dochter Armand Claeys Robert en Bernice De Waele - Claeys, kinderen en kleinkinderen Arnold en Maria Claeys - Joos, kinderen en kleinkinderen Gerard (†) en Maria (†) Van Holle - Van Hamme, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Theophiele (†) en Magdalena (†) Van Holle - De Wispelaere, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Maurice (†) en Irma (†) Van Holle - Slock Cyriel (†) en Maria (†) Van Holle - De Smet Albert (†) en Maria (†) Dereu - Van Holle kinderen, klein- en achterkleinkinderen

De families Claeys, Van Holle, Van Overfelt en Maes delen mee in dit verlies.

De familie dankt de huisarts, de thuisverpleging van het Wit-Gele Kruis, het personeel van het AZ Sint-Lucas te Gent en de thuiszorg van het OCMW voor de goede zorgen.

bottom of page