top of page

Celina PlasschaertDegene die ik liefheb verlaat ik om degene die ik liefhad terug te vinden.

Dankbaar om haar leven en de liefde die zij ons gaf melden wij u het afscheid van

MEVROUW Celina Plasschaert

weduwe van de heer Emiel Van Hijfte († 1999)

Zij werd geboren te Kluizen op 20 september 1934 en is er thuis overleden op 28 mei 2019, begeleid door het gebed van de H. Kerk.

Gewezen bestuurslid en lid van KVLV Kluizen. Lid van OKRA Kluizen.

De plechtige uitvaartliturgie, waartoe wij u vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben in de parochiekerk van O.-L.-Vrouw Geboorte te Kluizen op DINSDAG 4 juni 2019 om 11.00 uur gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats aldaar. Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.40 uur.

De namis zal opgedragen worden in de kapel van het WZC Ave Maria, Hooiwege 1 te Sleidinge op zondag 4 augustus om 10.00 uur.

haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen

Luc en Christine Van Hijfte - Haenebalcke Steven en Sofie Van Hijfte - Van Vooren Mathis Tom en Laura Van Hijfte - Cuyt Ivan en Ria Van Hoecke - Van Hijfte Maarten en Annelies Verstrynge - Van Hoecke César en Cosette Tim en Katrijn Van Den Broeck - Van Hoecke Christiaan Van Hijfte

haar zussen, broer, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten

Henri (†) De Craene - Anna (†) Plasschaert - Frans (†) Steyaert, kinderen, klein- en achterkleinkinderen August (†) en Clara (†) De Craene - Plasschaert, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Camiel (†) en Simonne (†) Plasschaert - Boelens, kinderen en kleinkind Jeroom en Julia Haenebalcke - Plasschaert, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Gerard en Margaretha (†) Van Hijfte - Verdegem, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Maurice (†) en Helena (†) Van Hijfte - Verdegem, kinderen, klein- en achterkleinkinderen August (†) en Magda (†) Van Hijfte - Van Haute, kinderen, klein- en achterkleinkinderen

de families Plasschaert, Van Hijfte, Van Damme en Neyt. __

Met oprechte dank aan haar huisarts Dr. D. Dhooge, voormalige arts Dr. D. Van Hoecke,

de medewerkers van het Wit-Gele Kruis en het Zorgbedrijf Meetjesland en aan haar

buren en vrienden voor de vele bezoeken.

bottom of page