top of page

Oscar De Croock


Diepe droefheid is in ons hart, je te zien lijden was onze grootste smart.

Door mooie herinneringen gesterkt nemen wij afscheid van De heer Oscar De Croock echtgenoot van mevrouw Rachel Sierens

Hij werd geboren te Ertvelde op 20 april 1936 en is overleden te Eeklo in het AZ Alma op 5 oktober 2019.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op ZATERDAG 12 oktober 2019 om 11.00 uur tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Ertvelde gevolgd door de crematie en neerzetting in de urnenkelder op de begraafplaats Engelenhof. Samenkomst in de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.45 uur.

echtgenoot van Rachel Sierens

vader van Gino De Croock († 2003)

broer, schoonbroer en nonkel van Marcel (†) en Yvonne (†) Van de Veire - De Croock, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Raymond (†) en Elza De Decker - De Croock, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Roger (†) en Zulma Buyck - De Croock en kinderen Roger (†) en Georgette Dhooge - De Croock René en Christiana De Croock - Danneels, kinderen en kleinkind Theopfiel (†) en Laurentia (†) De Craene - Sierens, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Julien (†) en Angèle Verbiest - Sierens

De families De Croock, Sierens, De Boes en Dhondt delen mee in dit verdriet.

Met dank aan zijn huisarts en het personeel van het AZ Alma te Eeklo voor de goede zorgen.

U kan Oscar een laatste groet brengen in het Funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, donderdag van 14.00 tot 15.00 uur.

CONDOLEREN

bottom of page