top of page

Maurice De Vuyst


Den avond komt zoo stil, zoo stil, zoo traagzaam aangetreden, dat geen en weet, wanneer de dag of waar hij is geleden. (G. Gezelle)

Omgeven door onze liefde is van ons heengegaan De heer Maurice De Vuyst weduwnaar van mevrouw

Alma Van Wanseele († 2018)

Hij werd geboren te Assenede op 9 september 1923 en is er overleden in het WZC Sint-Jozef op 8 oktober 2019, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op MAANDAG 14 oktober 2019 om 10.00 uur, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats van Assenede.

Samenkomst in de kerk vanaf 9.50 uur.

Er is gelegenheid tot condoleren na de plechtigheid.

Op zondag 17 november 2019 om 10.30 uur wordt in dezelfde kerk ter intentie van de overledene en zijn familie de eucharistie gevierd.

Dit melden u met droefheid:

zijn kinderen Eric en Chris De Vuyst - De Muer Walter en Monique Rombout - De Vuyst Marc en Nicole Claes - De Vuyst Patrick De Vuyst en Katrien

zijn kleinkinderen en achterkleinkinderen

zijn broer en schoonzus Medard en Paula (†) DE VUYST - DE WULF Remi (†) en Anna (†) VAN KERCKVOORDE - VAN WANSEELE Marcel (†) en Marie-Thérèse VAN WANSEELE - DE SMET

zijn neven en nichten

de families DE VUYST, VAN WANSEELE, DE DECKER en VAN DE WALLE.

Dank aan zijn huisartsen Luc en Maarten Cuelenaere en het voltallig personeel van de afdeling Polderland en Krekenland, die hem met liefde en zorg hebben omringd.

U kan Maurice een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur.

bottom of page