top of page

Anna Maria Verwilst


Je bent niet dood, de Heer heeft je geroepen bij Hem te wonen in Zijn huis. Je hoeft geen rust en vrede meer te zoeken. Je hebt ze nu, want je bent veilig thuis.

Na een leven van toewijding en zorg voor allen die haar lief waren is zacht ingeslapen Mevrouw Anna Maria Verwilst

weduwe van de heer Marcel Albert Verstraete († 1989)

Zij werd geboren te Sint-Laureins op 4 april 1924 en is overleden te Sint-Laureins in het WZC Sint-Jozef op 10 oktober 2019, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie op DONDERDAG 17 oktober 2019 om 10.00 uur in de parochiekerk van Sint-Laureins waarna we haar te rusten leggen op de gemeentelijke begraafplaats.

Na de dienst is er gelegenheid tot condoleren.

De familie komt samen aan de dorpskapel om 9.50 uur.

Haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen:

Georges Verstraete en vriendin Davy (†) Verstraete Frank Verstraete Maxence Andy en Lobke Verstraete - Maes Wietse Hilaire en Ria Van Vynckt - Verstraete Carlo Van Poucke Carolien Van Vynckt Nadine (†) Van Vynckt Johan en Martine Braet - Van Vynckt Emily, Ward, Torben Gino en Romina Van Vynckt - Meyns Thomas, Sam Noël en Els Verstraete - Vervynckt Lisa en Jonathan Verstraete - Ameele Lente, Elias August en Marijke Verstraete - Denys Matteo, Sam (†) en Emma Evelien Allaert en Martijn Jolien Allaert Frederik Allaert

Haar broers, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten:

René (†) en Leontina (†) Verwilst - Van Laecke, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Z.E.H. Henri (†) Verwilst Gerard (†) en Alice (†) Verwilst - Haertjens, kinderen, klein- en achterkleinkinderen André (†) en Zulma (†) Van de kerckhove - Verstraete Prudent (†) en Maria (†) Verstraete - De saer Germain (†) en Irma (†) Goossens - Verstraete, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Armand (†) en Clara (†) Verstraete - Longueville

De families Verwilst, Verstraete, Neyt en De Wilde delen mee in de rouw.

De familie dankt haar huisarts en het personeel en de vrijwilligers van WZC Sint-Jozef.

U kan Anna een laatste groet brengen in het funerarium Buysse, Dorpsstraat 54 te Sint-Laureins, maandag van 14.00 tot 15.00 uur.

bottom of page