top of page

Hubert Van Damme


Afscheid nemen is het moeilijkste in het leven men leert het nooit..

Je leven moeten we loslaten, je herinneringen houden we stevig vast

De heer Hubert Van Damme

Hij werd geboren te Assenede op 10 september 1959 en is overleden te Eeklo in het AZ Alma op 15 januari 2020.

Wij nemen in intieme kring afscheid rond zijn urne op WOENSDAG 22 januari 2020 om 11.00 uur in de aula van Funerali te Assenede gevolgd door de neerzetting in het urnenveld op de begraafplaats van Assenede.

zoon van

Alfons (+) en Adrienne (+) VAN DAMME - ERGO

broer en nonkel van

Norbert VAN DAMME

Ivar (+) en Marleen (+) VAN DAMME - HEMERIJCK

Melina VAN DAMME Geert VAN DAMME neef van Cyriel (+) en Alma VAN DAMME - GOVAERT, kinderen en kleinkinderen Met dank aan zijn huisarts Dr. Cammaert, het team van thuisverpleging Kathleen Dhert en het personeel van het AZ Alma te Eeklo. U kan Hubert een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, maandag van 17.00 tot 18.00 uur.

CONDOLEREN

bottom of page