top of page

Daniel Lagaert


In stilte streed je, dag na dag, met moed en kracht, hoe zwaar de lach. Je leefde voluit, met elke ademtocht, genietend van het leven, dat je zoveel bracht. In verhalen en foto’s zal hij je ontmoeten, je levenslust, je kracht, zal in hem wroeten. Nu rust je zacht, vrij van pijn, in vrede, je strijd gestreden.
De heer

Daniel Lagaert


echtgenoot van mevrouw Martine Van den AbeeleHij werd geboren in Gent op 4 juli 1953 en is er overleden in het AZ Jan Palfijn op 8 maart 2024.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen in de aula van het crematorium Westlede op vrijdag 15 maart 2024 om 14.30 uur. Nadien krijgt Daniel een speciale plaats thuis, dicht bij zijn Tine. Samenkomst aan het Crematorium Westlede, Smalle Heerweg 60 in Lochristi om 14.15 uur.
Daniel leeft verder in de harten van: zijn echtgenote

Tine Van den Abeele

zijn zoon en schoondochter

Tom Lagaert en Nele Beelaert


zijn broer, schoonbroer, schoonzussen, neven en nichten

Raf Lagaert en Katrien Penninck Ineke Lagaert en Dieter Bruyneel Joke Lagaert en Kristof Baute

en kinderen Nicole Van den Abeele en Pascal Van Hijfte

Alexandra Van Hijfte en Jonas VerleyenEen oprecht woord van dank aan Dr. N. Bruggeman voor de toegewijde zorgen.U kan Daniel een laatste groet brengen in het uitvaartcentrum van Funerali , Stoepestraat 21 in Assenede, op maandag en dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur.
Comments


bottom of page